Без вода в части от центъра, на сухо и в Челопечене

OFFNews Последна промяна на 04 август 2017 в 06:00 969 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Шонев“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на кв. „Челопечене“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царибродска“ в Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Царибродска“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, ул. „Димитър Петков“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Княз Александър Дондуков“ в Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа по бул. „Княз Александър Дондуков“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Малкара“.

Строително-монтажни работи на бул. „Прага“ в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по бул. „Прага“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Доспат“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение до бл. 22 в кв. „Витоша“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Йордан Стубел“ от ул. „Данаил Крапчев“ до ул. „Трифон Кунев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !