Quantcast

Без вода в части от центъра на София и Младост

OFFNews Последна промяна на 22 октомври 2020 в 05:34 3038 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопрпвод на ул. „Свиленица“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Свиленица“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Шандор Петъофи“, ул. „Доспат“ от ул. „Цар Асен“ до ул. „Княз Борис I“ и ул. „Шандор Петъофи“ от „ул. Цар Асен“ до ул. „Княз Борис I“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Монтаж на редуктор за налягане бул. „Ал. Малиниов“ в ж.к. „Младост“ 1 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бл. 1Б, бул. „Александър Малинов № 6, пицария „Дон Вито“ до бл.36 и ж.к.“ Младост“ 1А – бул. „Александър Малинов“ № 7, № 23, № 27, № 29, /Бензиностанция OMV/, № 31, № 33, № 35/Метан станция/ и бл. 548. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата в карето бул. „Александър Малинов“, ул. „Митрополит Серафим Сливенски“, ул. Д-р „Стоян Чомаков“ и бул. „Цариградско шосе“. 

Монтаж на спирателни кранове в с. Подгумер се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа в района на ул. "Свети Димитър" от ул. "Татар махала" до ул. "Враняк" и ул. "Къси дол".

Подмяна на спирателен кран в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на Търговски обекти в пасажа на НДК, търговски обекти по алеята в посока „Мост на влюбените“ и подземен паркинг на НДК. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !