Без вода в части от центъра и Крива река

OFFNews Последна промяна на 02 април 2018 в 06:43 1811 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“, Център, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Петков“ до ул. „Перник“ и карето: бул.“Александър Стамболийски“, ул. „Перник“, бул. „Тодор Александров“ и бул. „Инж.Иван Иванов“.

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ в кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на бул. „Иван Евстатиев Гешов“ , ул. „Ами Буе“, ул. „Богдановец“ и ул. „Захари Круша“ по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св.Георги Софийски“ до ул. „Богдановец“ и бул. „Ген.Тотлебен “№38. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови