Без вода в части от центъра, Гео Милев и Сеславци

OFFNews Последна промяна на 20 октомври 2021 в 00:08 533 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи по бул. „Шипченски проход“ в ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа в района между бул. „Цариградско шосе“, ул. „Акад. Георги Бончев“, бул. „Шипченски проход“ и ул. „Александър Жендов“, района между ул. „Николай Коперник“, бул. „Шипченски проход“, ул. „Коста Лулчев“ и ул. „Постоянство“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Люляк“ в кв. „Сеславци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Сеславци“ и Затворническо общежитие „Кремиковци“. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Монтаж на водомерен възел на бул. „Витоша“в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Витоша“ от № 82 до № 96.

Почистване на резервоар “Ловджийска чешма” налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на в.з. Градищe, в.з. Ловджийска чешма, в.з. Беликата в района на ул. „Славей“, ул. „Роза“, ул. „Невен“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови