Без вода в части от столичните квартали Иван Вазов и Васил Левски

OFFNews Последна промяна на 17 септември 2018 в 05:50 802 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Грую“, кв. „Васил Левски“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Поп Грую“ от ул. „Константин Фотинов“ до ул. „Княгиня Тамара“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сливница“, гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Стефан Витков“ от ул. „Захари Попов“ до ул. „Васил Левски“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“, жк. „Иван Вазов“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Бурел“ от ул. „Янко Забунов“ до ул. „Забърде“ и ул. „Забърде“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.