Без вода в части от Симеоново, Витоша и центъра

OFFNews 19 март 2018 в 07:49 2734 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на улична канализация на ул. „Акад. Димитър Ангелов“, кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Акад. Димитър Ангелов“, ул. 75, ул. „Извор“ от №15 до ул. „Акад. Димитър Ангелов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с диагностика на трасе на уличен водопровод на ул. „Данаил Крапчев“, кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Емануил Попдимитров“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Трифон Кунев“ , ул. „Трифон Кунев“, по ул. „Данаил Крапчев“ от ул. „Йордан Стубел“ до ул. „Трифон Кунев“.

Подмяна на спирателен кран на бул. „Патриарх Евтимий“, Център, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по бул. "Патриарх Евтимий“ от бул. „Витоша“ до ул. „Георги Сава Раковски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. спиране на водата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови