Без вода в части от Полигона

OFFNews 01 март 2024 в 05:49 448 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Полигона“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Петър Протич“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Петър Протич“ от бл. 7 до ул. „Иван Абаджиев“, ул. „Иван Абаджиев“ от ул. „Проф. Петър Мутафчиев“ до № 57, ул. „Петър Протич“ от № 44 до ул. „Иван Абаджиев“, ул. „Без име“ от ул. „Петър Протич“ до ул. „Проф. Петър Мутафчиев“ бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 10 и бл. 11. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови