Без вода в части от Младост и Горна баня

OFFNews 24 април 2024 в 06:19 1747 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост“ и кв. „Горна баня“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Свето Преображение“ в ж.к. „Младост“ 3 и 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бул. „Александър Малинов“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Акад. Румен Цанев“ и ул. „д-р Атанас Москов“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Обзор“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 21:30 до 06:30 часа на 25.04.2024 г. в района между ул. „Ехо“, ул. „Поглед“, ул. 73, ул. 747, ул. „Дон“, ул. „Планиница“, ул. „Нестинарка“ и ул. „Пладнище“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков