Без вода в части от Младост 1 и Панчарево

OFFNews Последна промяна на 06 октомври 2020 в 05:44 856 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар “Ловджийска чешма“ община „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа Вилна зона „Градищe“, Вилна зона „Ловджийска чешма“, Вилна зона „Белика“ – ул. „Славей“, ул. „Роза“, ул. „Невен“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 504 в жк. „Младост“ 1А налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на бл.501, бл. 502, бл. 503, бл. 504, бл. 505, бл. 505а.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.