Без вода в части от Лозенец, ж.к. Христо Смирненски и Нови Искър

OFFNews Последна промяна на 13 октомври 2021 в 00:03 315 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа на клиентите ул. „Плана планина“, бул. „Черни връх“, ул. „Йоан Екзарх“, ул. „Св. Теодосий Търновски“ и ул. „Гребен планина“ от ул. „Йоан Екзарх“ до тупик.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Слатинска река“ в ж.к. „Христо Смирненски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа ул. „Слатинска река“ от ул. „Камчия“ до ул. „Боян Магесник“, бл. 5, бл. 10, бл. 10 А /висока зона/ и бензиностанция „Петрол“.

Изпълнение на строително-монтажни работи в Нови Искър, кв. „Гниляне“, налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Враня“, ул. „Тополите“, ул. „Пенчо Славейков“ и ул. „Христо Ботев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови