Без вода в части от Лагера и вилна зона Килиите

OFFNews Последна промяна на 05 ноември 2020 в 05:20 811 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул. „Цар Борис III“ и ул.“Каварна“ в кв. „Лагера“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на бул. „Цар Борис III“ (локал от „Каварна“ до ул.“Съвета на Европа“) и ул.“Каварна“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул.“Полско цвете“ №109 във в.з.Килиите налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Смесна китка“, ул. „Люти дол“ и ул. „Полско цвете“ (от ул. „Люти дол“ до ул. „Синята скала“).

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .  

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.