Без вода в части от Изток и Гео Милев

OFFNews 25 юни 2024 в 05:31 2101 0

Няма да има вода в части от два столични района

Снимка Архив

Без вода в части от два района на София

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част ж.к. „Изток“ и ж.к. Гео Милев“ днес, съобщиха от дружеството. 

Заради реконструкция на уличен водопровод по бул. „Пейо К. Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа в района на бул. „Цариградско шосе“ (локалното платно) от 4-ти км до ул. „Фредерик Жолио Кюри“, ул. „д-р Любен Русев“ и блок „Балкан“; зала „Арена София“, бул. „Цариградско шосе“ (локалното платно) от 4-ти км до ул. „Христо Чернопеев“, Бан IV км, СУ Стопански факултет, център за обучение към БАН, бивша фабрика „Лиляна Димитрова“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството