Без вода в части от Горубляне и с. Мрамор

OFFNews Последна промяна на 15 април 2021 в 05:18 710 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Горубляне - Експериментален“ и в село Мрамор, съобщиха от дружеството. 

Във връзка със строително – монтажни работи се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 05:00 часа на ул. „Инж. Георги Белов“, ул. „Абагар“, ул. „Самоковско шосе“, ул. „Стадион“, ул. „Цветна градина“ от ул. „Долците“ до ул. „Самоковско шосе“ НПЗ Изток. 

Заради диагностика на уличен водопровод на ул. „Йордан Йовков“ в с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Република“ до ул. „Христо Ботев“, ул. „Пламък“ от ул. „Република“ до ул. „Христо Ботев“, ул. „Йордан Йовков“ от ул. „Пламък“ до ул. „Александър Стамболийски“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови