Без вода в части от Бояна и Студентски град

OFFNews Последна промяна на 21 април 2021 в 05:02 673 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Герганица“ в кв. „Бояна“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. "Орешарска“, ул. „Хан Телерик“, ул. „Герганица“ от ул. „Орешарска“ до ул. „Байкал“ и ул. „Десислава“ от ул. „Герганица“ до ул. „Църковна“ и ул. „Скавица“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ в ж.к. „Студентски град“ налага спиране на водоподаването от 12:00 до 19:00 часа на бул. „Св. Климент Охридски“ от № 14 до № 18, бул. „Св. Климент Охридски“ от № 45 до № 59В и бул. „Андрей Ляпчев“ № 4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови