Без вода в части от Бояна и Дружба 2

OFFNews Последна промяна на 20 юли 2018 в 05:23 1149 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на уличен водопровод на ул. „Даскал Стоян Попандреев“ в кв. „Бояна“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Кумата“ от ул. „Ралевица“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301 в жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бл. 301. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !