Без вода в части от 4 софийски квартала

OFFNews Последна промяна на 24 февруари 2021 в 05:19 1173 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването до 07:30 часа в района на ул. „Синчец“, ул. „Без име“, ул. „Витошко лале“, ул. „Чипровица“, ул. „Ведрина“, ул. „Цветна градина“, ул. „Тинтява“, ул. „Ивайло“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Калугерица“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Шипка“, ул. „Алеко“, ул. „Резньовете“, ул. „Янчовска река“ и ул. „Перуника“.

Ремонт в помпена станция „Кремиковци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на живеещите в кв. „Кремиковци“ и с. Сеславци.

Подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Красна поляна“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“ между ул. „Проф. Вайганд“ и бул. „Вардар“ и бул. „Вардар“ бл. 137.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови