Без вода в част от Студентски град днес

OFFNews Последна промяна на 01 октомври 2020 в 06:21 1126 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Студентски град“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е монтаж на спирателни кранове на ул. „Проф. Кирил Попов“ в жк. „Студентски град“, който налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Акад. Борис Стефанов“, ул. „Проф. Атанас Иширков“, ул.“Пъстър свят“, бул. „Симеоновско шосе“, ул. „21-век“ и ул. „Джон Ленън“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.