Без вода в част от столичния център

OFFNews Последна промяна на 12 април 2021 в 05:10 831 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от столичния център, район „Красно село“, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивайло“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Ивайло“ от ул. „Дамян Груев“ до бул. „Македония“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови