Quantcast

Без вода в част от НПЗ Искър

OFFNews Последна промяна на 04 декември 2020 в 00:30 968 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ „Искър“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината са строително-монтажни работи на ул. „Нешо Бончев“, които налагато спиране на водоподаването от 2:00 до 5:00 часа на ул. „Неделчо Бончев“ от ул. „Подполковник Йордан Тодоров“ до бул. „Христофор Колумб“, ул. „Йордан Тодоров“ и ул. „Подполковник Васил Златарев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !