Без вода в част от Горна баня и Зона Б-18

OFFNews Последна промяна на 05 април 2018 в 06:19 1532 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Зона Б-18“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Царибродска“, бул. „Тодор Александров“, и ул. „Димитър Петков“. 

Ремонтни дейности в кв. „Горна баня“ на ул. „Отдих“ налагат спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа в района между ул. „Отдих“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646 и ул. „Дон“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !