Без вода по част от Витошка и на още две места в София

OFFNews Последна промяна на 18 август 2017 в 06:55 1468 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Заради превключване на уличен водопровод на бул. „Патриарх Евтимий“ в Център-Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Цар Асен“ до бул. „Витоша“ и на бул. „Витоша“ от ул. „Хан Аспарух“ до бул. „Патриарх Евтимий“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на ул. „Извор“ от ул. „Янко Велинов“ до ул. „Стоян Йонков“; ул. „Стоян Йонков“ №4, №5, №6, №7, и №9.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „505“ в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на ул. „511“, ул. „Георги Спасов“ и ул. „Мими Балканска“.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !