Без вода по 12 часа в части от Овча купел и Разсадника

OFFNews Последна промяна на 28 юли 2020 в 06:32 916 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“ в жк. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. „Боряна“ от ул. „Любляна“ до ул. „Институтска“ и ул. „Институтска“ № 5. 

Монтаж на спирателен кран на бул. „Вардар“ в жк. „Разсадника - Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Христо Благоев“ от бул. „Вардар“ до ул. „Михалаки Ташев“, по ул. „Св. Тома“ от ул. „Христо Благоев“ до ул. „Алеко Туранджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.