Без вода на три места в София днес

OFFNews Последна промяна на 13 април 2018 в 05:58 2660 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 14 в жк „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. в района на бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Александър Суворов“, ул. „Мур“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Родопи“ във вилна зона „Мало Бучино“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 ч. в района на ул. „Родопи“ от ул. „Осъм“ до ул. „Янтра“.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Светослав Тертер“ в жк „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Светослав Тертер“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до бул. „Цариградско шосе“, ул. „Река Осъм“ от ул. „Светослав Тертер“ до ул. „Николай Ракитин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !