Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Без вода на седем места в столицата

OFFNews 21 декември 2017 в 06:12 2112 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дамян Груев“, Център, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Дамян Груев“ от ул. „Димитър Трайкович“ до бул. „Христо Ботев“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Станимир Станимиров“ в „Малинова долина - изток“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бул. „Климент Охридски“ от ул. „Константин Муравиев“ до ул. „Георги Кьосеиванов“; бул. „Климент Охридски“ от № 67 до № 105; ул.“ Константин Муравиев“, ул.5, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Евгений Силянов“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „инж. Стоимен Сарафов“ № 27 и 29.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Рила“ в „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Пирин“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Ремонт на уличен водопровод на ул. „Явор“ в с. Мрамор налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на  ул. „Иван Вазов“, ул. „Момина сълза“, ул. „Мичур“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Блазна“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Караджин“ от ул. „Връх Острокап“ до ул. „Половраг“; ул. „Ибровица“ от ул. „Караджин“ до ул. „Блазна“. 

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люлин“ в кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на ул. „Витоша“, ул. „Погледец“; ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“; ул. „Суходолски път“ от ул. „Люлин“ до края на улицата.

Без вода във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ в кв. „Банишора“ ще са от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Княз Борис I“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Струга“; ул. „Клокотница“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!