Без вода на пет места в София днес

OFFNews Последна промяна на 17 юли 2018 в 04:55 1640 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на водомер на ул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на бл. 4А, бл. 5А, бл. 215А, бл. 216А висока зона. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов“ в кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Иван Гарванов“ от ул. „Книжовник“ до ул. „Георги Папанчев“, ул. „Кирил Григоров“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „История Славянобългарска“ в кв. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „История Славянобългарска“, по ул. „Каменоделска“ от ул. „Грънчарска“ до ул. „Кожарска“, ул. „Индустриална“, ул. „Заводска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Каменоделска“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Майор Коста Паница“ в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Майор Коста Паница “ от ул. „Люлин“ до ул. „Майор Коста Паница“№29, ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ в кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Борис Петров“, ул. „Йордан Димчев“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Ангел Маджаров“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !