Без вода на няколко места в центъра на София

OFFNews Последна промяна на 20 ноември 2017 в 06:04 2101 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, кв. „Център“, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бул. „Христо Ботев“ между ул. „Петър Парчевич“ и ул. „Алабин“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Уилям Гладстон“, ул. „Цар Самуил“, ул. „Солунска“
ул. „Солунска“ между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Княз Борис I“. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Старата река“ и ул. „Минзухар“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Минзухар“ и ул. „Старата река“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Московска“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „ Московска“ от пл. „ Атанас Буров“ до ул. „ Георги С Раковски“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Сава Раковски“, кв. „Център“, налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:00 часа на ул. „Панагюрище" от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Дунав".

Строително-монтажни работи в жк. „Надежда“ 1 налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Чипровско въстание“, бл. 173. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !