Без вода на места в центъра, Овча купел и още три столични района

OFFNews Последна промяна на 11 септември 2018 в 05:18 2074 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на водомерен възел на ул. „Петър Парчевич“, кв. „Център“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на ул. „Петър Парчевич“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение във в.з. Банкя налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Сакар“.  

Диагностика на водопровод на ул. „Цар Сименон“, с. Мърчаево, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от №2 до №58.

Реконструкция на водопровод на ул. „Първа българска армия“, жк. „Военна рампа“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. "Професор Иван Георгов" от ул. "Локомотив" до края на улицата.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драгоман“, кв. „Овча купел“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Драгоман“ между ул. „Монтевидео“ и ул. 692.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови