Без вода на десет места в столицата

OFFNews Последна промяна на 06 октомври 2017 в 07:23 3133 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод на бул. „Тодор Каблешков“ в „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Мур“, бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Цар Борис III“, ул. „Ген. Александър В. Суворов“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 21 в жк. „Христо Смирненски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на Бл. 21 и бл. 20. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Люботрън“, жк. „Лозенец“, налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на ул. „Люботрън“ №90, бл. 5, бл. 6, бл. 7.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хвойна“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на ул. „Чавдар войвода“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Петуния“, ул. „Канал“, ул. „Еделвайс“.

Изключване на уличен водопровод на ул. „Нишава“, жк. „Стрелбище“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Нишава“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Златишки проход“.

Поради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Мрахорица“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на тази улица. 

Без вода във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Овча купел“, кв. „Овча купел“, ще бъдат от 9:00 до 21:00 часа в района на ул. „Стефан Кънев“, ул. „Първенец“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ален мак“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на ул. „Ален мак“.

Няма да имат вода  заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Папрат“, с. Мрамор, от 9:30 до 14:30 часа  по ул. „Папрат“ от ул. „Мичур“ до ул. „Васил Левски“ по ул. „Алеко Константинов“ от ул. „Папрат“ до ул. „Захари Стоянов“.

Ремонтни работи на ул. „Мимоза“, кв. „Курило“, налагат спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Мимоза“, по ул. „Циклама“ от ул. „Мимоза“ до ул. „Кестен“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !