Без вода на 4 места в София днес

OFFNews 02 август 2017 в 06:48 2257 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Поп Грую“ в жк. „Васил Левски“ В се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на ул. „Рилска обител“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Бесарабия“ от №80 до №114.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Падинето“ в Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Падинето“, ул. „Дружба“, ул. „Йованец“ № 2,4,6, ул.“Момина сълза“, ул. „Здравец“, ул. „Иглика“, ул. „Батийница“ от №1 до №7.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф.Иван Богданов“ във вилна зона „Киноцентъра“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на ул. „Проф.Иван Богданов“.

Без вода заради подмяна на водомерен възел на ул. „Ловджийска чешма“ в Панчарево ще бъдат от 10:00 до 12:00 часа в района на ул. „Риляник“ и ул. „Ловджийска чешма“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови