Без вода на 3 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 06 юли 2018 в 05:18 1470 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Стефан Стамболов“ от бул. Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Илия Велинов“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на ул. „Апостол Ламбов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Илия Велинов“, ул. „Хаджи Димитър“.

Механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. в района на вилна зона „Шумака“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови