Без вода на 3 места в София днес

OFFNews Последна промяна на 07 септември 2018 в 07:25 1371 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий“, кв. „Център“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Гургулят“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Боян Петканчин“, жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бул. „Свети Климент Охридски“ от ул. „Канарче“ до бул. „Свети Климент Охридски“ №57 и №18Абл. 7, бл. 8, бл. 9 на ул. „Виталий Таджер“, бул.“ Свети Климент Охридски“ №12 и бензиностанция OMV на ул. „8-ми декември“ ъгъла с бул. „Свети Климент Охридски“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Никола Петков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.