Без какво не могат съвременните мъже

OFFNews 24 септември 2015 в 07:00 4179 1

Забелязали ли сте, че в последно време мъжете започнаха да отделят все повече внимание на начина, по който изглеждат? Те се интересуват от тенденциите в модата, прическите и козметиката.

Изрядният външен вид допринася за видимо по-доброто самочувствие на силния пол. Вече не е необичайно да се забележи мъж, който старателно да избира своя шампоан, душ-гел или пък крем за лице. За да бъде максимално улеснено тяхното търсенето на най-подходящия продукт, специалистът в грижата за мъжката кожа и нейните нужди- NIVEA MEN, създаде иновативната серия – Active Clean. Най-новата серия Active Clean, с която компанията допълни своя асортимент, е с нова и неизползвана в масовата козметика досега съставка – активен въглен.


Всеки знае, че добре поддържаната коса, в комбинация със стилна прическа носят допълнителна увереност на представителите на силния пол. NIVEA MEN Active Clean има специално разработена формула, която оставя след себе си усещане за чистота и свежест. Тайната съставка на този нов продукт е добре познат, но рядко използван в масовата козметика. Дълбоко почистващите шампоан и душ-гел от новата серия на NIVEA MEN Active Clean дължат ефективността си на активния въглен, който е основната съставка в иновативната формула на продуктите.

Нетрадиционният черен цвят на шампоана и душ-гела NIVEA MEN Active Clean предизвиква въображението и привлича вниманието на силния пол, който обича да експериментира, но винаги залага на качеството. Продуктите носят енергиен заряд и имат потенциал да се превърнат в неделима част от сутрешния ритуал на всеки мъж.

Рекламна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!