Бащата на Кирил Петков: Направи жертва, каквато аз не мога да направя

OFFNews 20 август 2021 в 12:03 16537 6

Бащата на икономическия министър Кирил Петков Петко Петков публикува във фейсбук силно емоционален статус свързан с дебата около неговото гражданство.

Петко Петков категорично заявява, че самият той никога не би направил жертвата, която е направил синът му - да се откаже от канадското си гражданство, тъй като страната на кленовите листа е направила за семейството му повече от българската държава и защото и двамата обичат тази страна.

Според него единствената причина Кирил Петков да се откаже от канадското си гражданство е за доброто на България. Бащата на икономическия министър е категоричен, че синът му в началото е бил подценен от опонентите си, а след това те са опитали да го вкарат в "техния клуб".

Ето цялата публикация на Петко Петков:

Искам да кажа, че това, което жертва Кирил - да се откаже от канадското си гражданство - аз не бих могъл да направя.

Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Кирил намери сили в себе си и за доброто на България, направи своя избор и се отказа. В канадската практика няма такъв прецедент - някой доброволно да се откаже и после като кандидатства, да си го получи обратно.

Дано Господ помогне и неговата жертва не е била на вятъра.

Хронологията е следната. Отначало го подцениха. После той с усмивка спря милиардите на крадците, които от 30 години смучат от нашите пари. Те си помислиха - добре ще го приемем в нашия клуб и също ще ръфа кърваво месо от робите, но - изненада! Какъв е тоя? Не иска да ръфа, а иска да се бори за робите? Такъв не сме виждали. Трябва да го оваляме в лайна и да го изплашим.

Дотук така. Да видим как ще продължи!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

6

Мартин Попов

20.08 2021 в 21:26

Не познавам Кирил Петков, но добре познавам Петко. В годините преди 1989 г. беше наш учител и приятел. Непримирим борец срещу несправедливостите и гнилоча на социализма. С непосредствена и искрена обич към нас - тогава юноши. Виждал съм как е готов в огъня да влезе, за да ни защити. Затова и всички ние го обичахме. Много свестен! Ясно се вижда, че и синът му е такъв. Господ да е с тях!

11948

5

зора

20.08 2021 в 18:33

Г-н Петков, продължението е предрешено. Мафията, която бе подкрепена , изненада, и от ИТН (нашата морална съвест- само дето ни предлагаха стари крадци, крадци на интелектуален труд, "бизнесмени" с международен опит дето скромно си живееха на 70кв.м и се самопредлагаха на кастинг за управляващи), ще направи всичко възможно да изкара извън строя вашия достоен, позитивен, успешен син. Само да е жив и здрав!

8053

4

DARTH VADER

20.08 2021 в 14:01

КИРО Е СИМПАТИЧЕН МЛАД МЪЖ С ОЧЕВИДНИ КАЧЕСТВА...НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ АНАЛОГИИ,НО НЯКОИ ПОМНИМ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ КАК "ЗАРЯЗА" МНОГОМИЛИОНЕН БИЗНЕС В СИТИТО...ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ЗА 2800ЛВ МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА И БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА.
ТА СИ ЗАДАВАМ НЯКОИ ВЪПРОСИ...

2115

3

Тролов

20.08 2021 в 13:56

Трогателно, само дето Кирчо се сетил да се "жертва" едва когато го монтираха за министър! Иначе досега 15 г.живееше в България и през ум не му минаваше да се раздели с канадското гражданство дето баща му и Трюдо са му го натрапили. Всъщност и досега не се е разделил, само е подал декларация за намерение. Айде по леко с театъра, че преигравате. Очаквам скоро баба му Ленче и тя да обясни как от малък Кирчо си играел на честни данъкоплатци и много уважавал Конституцията.

14469

1

случайно прочетох

20.08 2021 в 12:41

Кирил Петков е достоен син на баща си!
Поздравления и за двамата!