Българка има спешна нужда от средства за лечение след лекарска грешка в Канада

OFFNews 26 декември 2015 в 12:40 8892 14

Снимка bTV

Българка се нуждае от спешно лечение след лекарска грешка в Канада. Жената е частично парализирана, като състоянието й се влошава всеки ден, а единственият шанс за живот е терапия, за която са необходими още 30 хиляди долара. Нейната история разказва bTV. 

Ужасът за семейството на Капка започва преди 7 години. След рутинна операция на жлъчката в Канада състоянието на жената се влошава. Едва у нас докторите успяват да й помогнат, но жената вече е с тежки, животозастрашаващи увреждания.

„Имунната ми система рухна и оттам неврологично доста пострадах, докато най-накрая се откри, че имам менингитна бактерия в мозъка, която причинява тази парализа, ние не можехме да си представим, че всичко ще спре до тук и както канадските ни лекари ни увещаваха - "Ето инвалидният стол", "ще ви дадем медицинска сестра, която да се грижи за вас"”, сподели Капка.

С помощта на близките и приятелите си в България тя успява да събере 50 от необходимите 80 000 долара. След дни лечението й започва, но трябват още средства.

Всеки, който иска да помогне на Капка, може да го направи на този линк

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!