''България еър'' отмени утрешния си полет до Тел Авив

OFFNews 11 октомври 2023 в 20:42 968 0

Снимка

Планираният за утре полет FB 571/2 по линията София – Тел Авив – София за утре е отменен, съобщават от компанията.

Отмяната на полетите е свързана с най-високото ниво на риск за обстановката в Близкия Изток, което дават специалистите по сигурност, както и с оглед на засилените мерки за безопасност във въздушното пространство над Израел, казват от "България еър". От компанията посочват, че над 25 европейски и международни авиокомпании също са отменили своите полети до и от международното летище в Тел Авив през следващите дни.

Екипът на „България Еър“ поднася извинения на засегнатите пасажери, като ги уверява, че приоритет на авиокомпанията остават сигурността и здравето на всички хора на борда, както и тяхното удобно и безопасно пътуване. Националният превозвач поставя на първо място сигурността на всички свои пътници, пилотите и кабинния екипаж на самолетите при изпълнението на полетите.

През цялото време от началото на конфликта „България Еър“ продължава да търси правилните варианти за изпълнение на редовната си линия, гарантиращи безопасен превоз на българите зад граница и чуждите граждани, желаещи да напуснат страната, допълват от авиокомпанията.

За засегнатите пътници „България Еър“ предлага безплатна промяна по всички закупени билети за пътуване до или от Тел Авив до края на октомври, като новоиздадените билети трябва да бъдат в рамките на една година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!