Българи блокирани за часове на летището в Анталия (обновена)

OFFNews 12 септември 2015 в 21:37 9023 9

Български туристи са блокирани вече 7 часа на летището в Анталия. За това алармира Боян Стоянов, един от пътниците. Пред OFFNews той обясни, че полетът на "България Ер", който е бил планиран за 16.15 часа, е отменен и до момента (21.00 часа българско време, бел. ред.) не е ясно кога туристите ще бъдат върнати обратно в България.

Пътниците са минали всички процедури преди да бъдат качени в самолета. Веднага след това те били помолени да напуснат самолета без да им бъде обяснено защо. Последвало второ качване в самолета и повторно сваляне от него. Оттогава хората са блокирани в терминала без да знаят кога ще могат да се върнат. 

"Дадоха ни ваучери за храна. Но до този момент не знаем какво става. По пейките ли ще спим", каза потърпевшият. Той обясни, че пътуващите са българи, които се прибират от почивка. С тях има и много деца. 

Едва след полунощ хората били настанени в хотел, където все още бяха към 9:00 часа тази сутрин.

Служители на компанията и на летището не давали каквато и да била информация. От летището в София също им обяснили, че не знаят нищо по въпроса. Справка на сайта на летището за пристигащи самолети показва, че за полет 6742 няма никаква информация. 

Пътниците са прекарали часове на летището, като едва късно вечерта са били настанени в хотел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!