Quantcast

Авторът на плана „Ран Ът“ в нов филм за българския преход - вижте го

OFFNews Последна промяна на 02 април 2014 в 13:02 8561 14

Ричард Ран
Ричард Ран

Валутният борд в България закъсня, в страната има прекалено много корупция, тя остана енергийно зависима от Русия, с което „сама се простреля в стъпалото“ - „точно както да се опиташ да избягаш от затвора, обаче да си заключиш сам вратата“.

Това са част от констатациите на американския икономист Ричард Ран пред БГНЕС, за българския преход към демокрация. Ран бе съавтор на популярния план „Ран Ът“ за българския преход към пазарна икономика и демокрация и заедно с другите автори Роналд Ът и Марк Блумфийлд, гостува в София в края на миналата седмица по покана на Института за пазарна икономика.

Ричард Ран и останалите авторите на проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика е герой на нов документален филм на журналиста Красимир Лаков „Преходът, който не стана така, както бе замислен“. Той бе представен за пръв път при гостуването на тримата икономисти.
Филма можете да гледате онлайн на сайта на проекта „Преходът, който не стана така, както бе замислен“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2014 в 21:59

Това не се ли нарича фашизъм спрямо страните от Източна ЕВРОПА щом стопява народите чрез глад, мизерия, нищета и болести. След като това явление е заклеймено, не се ли появява отново с нова сила на злото също както масонството в ШЕСТОТО КЛЕЙМО на Дан Браун. . . И не е ли време да има един нов шамбелан в лицето на обединената европейска интелигенция, която да изкорени до дъно корените на съвременното фашистко зло. . .

03.04 2014 в 08:51

Идея хорошая, в ху....ие руки попала

02.04 2014 в 21:48

Този филм ми прилича на сандвич от една голяма истина м/у две лъжи.

02.04 2014 в 21:24

"Планът" на "Прехода" мина перфектно, а сега на къде?

02.04 2014 в 18:52

Пълни глупости.
Филма ми прилича на някой, гледащ петно на жираф, който разсъждава дали това е бенка, лайно или на баба му фарчилото.
Поредната изкусна манипулация. Тук-там истина с дорбе дозирани дезинформации и съзнателни заблуди.
Особено това с конспирациите е много мило :)

02.04 2014 в 15:39

Свобода равенство и братство няма в природата,това е тройна парола на евреите за поредната революция и хаос .В такива условия евреи се чувстват като риба във вода.Заразяват държавните структори като СПИН,друсат икономиката и културния живот,изуродоват културните ценности хвърлят държавата в хаос и разногласия,многопартийна система,групировки.АНдрей Луканов евреин агент на КГБ -създател на групировките в България по шаблона на Русия

02.04 2014 в 15:32

привет долбоебы

02.04 2014 в 15:29

привет девушки

02.04 2014 в 15:25

При постоянното друсане на икономика по слабите отпадат,техниката се казва приватизация и прходен период.По законите на природата няма свобода равенство и братство,това е паролата на синедриона за народна революция в поредната държава,тези думи са отрова за народите и държавноста,на практика има глупави и умни,красиви и грозни,богати и бедни,големи цици малки цици,големи хуьове и малки пишки като на Бойко)))

02.04 2014 в 15:00

Като пишете глупости за плана поне прочели ли сте го? Аз съм го преглеждал и мога да ви кажа, че ако този план е бил следван то сега щяхме да сме на светлинни години от положението на което сме. Примерно за приватизацията изрично е казано, че трябва да е прозрачна и всеки да има възможност да се включи в нея. Дали беше така обаче?