Авторът на клипа за скандал с кола на НСО: Десислава Радева беше в магазин за рокли

Съпругата на президента: Внушават, че съм арогантна, нагла и повярвала си колко велика жена съм

OFFNews 22 ноември 2018 в 09:05 12135 8

Съпругата на президента Десислава Радева слезе от колата и влезе в магазин за рокли. Тя не беше в автомобила, когато стана скандала между служителите на НСО и катаджията. 

Това разказа Богдан Асенов, автор на клипа как служебен автомобил на НСО с включени светлинни сигнали е навлязъл в насрещното движение, заради което е спрян от униформен полицай.

Колата на НСО се движеше с висока скорост. След като влезе в насрещното, спря. От задната врата слезе г-жа Радева и влезе в ателие за рокли. На клипа обаче се вижда, че колата е спряна в правилната посока, защото говорех по телефона с приятел и не можах да снимам отначало. Преди да бъде обърнат автомобила, дойде служител на КАТ. Започна спор между двете страни. Инициативата за скандала дойде от служителката на НСО”, разказа Асенов по Нова тв. По думите му Радева посещава магазина доста често и това не е първото нарушение на автомобил на НСО. .

Според него скандалът е продължил около 40 минути. Не съм снимал докрай, защото имах работа и си тръгнах. Това видях, това снимам. Не видях как г-жа Радева си тръгва и дали се е качила в тази кола, каза още Богдан Асенов. 

Съпругата на президента Десислава Радева коментира инцидента във фейсбук: 

Днес(бел. ред. вчера) в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил. 

Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моят случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава. 

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8968

8

Тахтун

22.11 2018 в 20:03

Мисля, че театърът е следният: Г-жа Деси е искала да влезе в магазина, но ако шофьорът спре отсреща, където е "почти " разрешено да го направи, тя ще трябва да прекоси улицата в неофициален тоалет и вид и може някой нахал да я заснеме. Затова тя "помолва" водача да наруши правилата и да навлезе в насрещното платно и да спре по-близо до магазина. Той това и прави, ама за късмет тоя Асенчо заснема сценката и резултатът е скандал! Но по-голям скандал е, че тя лъже, че не е била там. Сега докато е жива щом стане дума за нея ще и напомнят за роклята в "насрещното".

13510

7

Mayya

22.11 2018 в 17:18

Аман от коментари на тролове! То не е брилянтна мисъл, то не е литературен изказ и перфектен стил! Опорните точки Радева лично ли ги дава? Айде сега на животоспасяващите минуси.

11671

6

безпартийна

22.11 2018 в 17:15

Няма съмнение, че вината е на водача на автомобила на НСО. Те така са свикнали. На мястото на Радева, щях да ползвам собствения си автомобил. Или, понеже паркирането по търговските улици е проблем - такси. Само реакцията й във ФБ е предозирана. А иначе е крайно време, на арогантността на служителите на НСО да се сложи край. И браво на полицая, който е санкционирал нарушителя.

15914

3

поп Дръвчо

22.11 2018 в 10:31

Изглежда, проблемът да не е в г-жата на президента, а в НСО. Те така си карат независимо кого возят.

Единствената разлика е, че Радева ползва необичайни маршрути и НСО се проявяват на места, където нормално не ходят и не са им свикнали.

11529

2

borislavus1

22.11 2018 в 10:29

Г-жо Радева,
В случая вашето име е само фон на случилото се и вината е на НСО.

Но би трябвало вече да сте разбрали, че НСО е една паразитна структура, която смята, че законите не важат за нея. Случаите са многобройни, като служители на НСО дори са предизвиквали пътни инциденти със смъртен изход под предлог, че защитават охраняваното лице.

6000

1

Танзопен

22.11 2018 в 09:30

Г-жо Десислава Радева,

Като всеки обикновен (простосмъртен) българин обяснете на шофьора на автомобила, който ползвате да се движи и спира по правилата. С пуснати светлинни сигнали се движете при нужда, а не като ходите на пазар.
 
X

Подкастът на OFFNews