Авария на водопровод оставя части от София без вода днес

OFFNews 10 февруари 2015 в 10:56 2183 0

Авария на водопровод оставя части от София без вода днес

Във връзка с отстраняване на авария на водопровод, захранващ резервоар в кв. „Градоман“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Градоман“; Клисурска махала; местност „Старо село“ и кв. „Михайлово“, съобщиха от „Софийска вода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Михайлово“ – на площада от 22.00ч. ; Клисурска махала – ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Родина“ от 22.00 часа.

От компанията съобщиха още, че поради строително-ремонтни дейности спиране на водоснабдяването ще има и в: кв. „Карпузица“; жк. „Лозенец”; кв. „Орландовци”; кв. „Горубляне”

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови