Арман Бабикян: Борисов го е страх от честни избори

И проф. Михаил Константинов трябва да подаде оставка, заяви той

OFFNews 16 август 2020 в 09:55 6877 6

Единственото почтено нещо, което може да направи Бойко Борисов, е да подаде оставка. 

Но Бойко Борисов го е страх да подаде оставка, защото той има сделки, които трябва да довърши. И другият фактор, от който изпитва дълбоко притеснение – че някой друг ще следи за законността на изборите. Но това се е случвало много пъти. Служебният кабинет има една единствена задача - да проведе честни избори. Думата „честни“ е проблемът Борисов“.

Това заяви Арман Бабикян, един от Отровното трио, организатор на антиправителствените протести. 

Много от управляващите се опитват да разделят протестиращите. На площада има всякакви хора, те са заедно по няколко прости причини – една от тях е корупцията и управлението на мафията. Няма сини и червен цвят за това. То прави хората бедни, прави държавата ни най-изостанала, прави нацията ни най-болната, изхвърли 2 млн. души навън, коментира Бабикян. 

По думите на Бабикян хората, които очакват честни избори, нямат доверие на ГРАО и директора на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов и искат оставките на ръководствата им. Той даде пример с т. нар. „мъртви души“ в избирателните списъци – проблем, който не се решава вече 30 години. 

За сблъсъците при опитите за блокада на кръстовища в София през последните дни той
обвини поолицията, която отсъства на тези места. Очаквам още провокации към протеста, каза още Бабикян. 

Преди дни Борисов каза, че "тия тримата от "Отровното трио" искат да станат депутати". Ако стана депутат, това означава да уволня хората в офиса си и да го ударя на просия. Представяте ли си проф. Минеков, който продава творбите си по цял свят, да се бори за 2-3000 лева заплата. Или адвокат Хаджигенов, заяви Бабикян и подчерта, че детската му мечта не е да стане депутат. 

Важното е дали можем да мръднем държавата в цивилизавоните релси обратно, обясни Арман Бабикян. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12621

6

TOR

16.08 2020 в 14:03

Бабикян, докато затваряте Орлов мост и ме карате да пътувам половин час повече, дреме ми, че минеков е добре платен. Дреме ми че и ти си добре платен. Писна ми че някакви боклуци ще ми казват какво да да мисля. Ей ти къде са бонсови поляни. Протестирай там, и може би ще те чуя. До тогава ще те пЦувам и теб, и ел чапо, и мая, и нинова, и цялата сволч. Не съм те назначил да говориш от моето Име ,дал нещастен.

3232

5

tarabata

16.08 2020 в 12:12

Алооо герберастките тролове, кво ни балалайкате с тая Конституция и разни други изтъркани простотии? другаря Бойко Методиев Борисов да се измита от МС МО МЕН ТАЛ НО!!!

3767

4

Име на профила

16.08 2020 в 12:09

Тролчета, този протест е срещу всички парламентарно представени (и не само) партии и срещу статуквото. Колкото и да мътите водата за стотинки или облаги няма да успеете да объркате нас дето сме на площада и ни е писнало от мутри.

Аз нямам завод за асансьори но дори аз настръхвам, че през 2020 г. в България се случват неща от сериала "Бригада", а и от нашето близко минало.

ОСТАВКА!

2900

3

nrb

16.08 2020 в 10:42

Изненадата и липсата на предложение за промени в Конституцията от БСП и компания, показват че те дори не са се замисляли за Конституцията, и не са имали намерение да го направят и за в бъдеще. Ако все пак предложат нещо сега, то ще бъде парцаливо и набързо съшито.

1894

1

Sashkavas

16.08 2020 в 10:01

Хаха нема такъв наглец, да се оплаква че полицията не го пази от любовта на народа, дето уж ги бил подкрепял. Утре ще почне да реве, че от социалното не изпращат безработни за масовки и по тоя начин ги провокирали.