Арестуваните заради мъртвите бежанци в камион българи се изправят пред съда

OFFNews Последна промяна на 29 август 2015 в 11:57 5723 3

Тримата българи, арестувани заради откритите мъртви 71 имигранти в камион в Австрия, застават днес пред унгарски съд.

Освен българите пред съда ще се изправи и другият арестуван за трагедията - афганистанец.

Един от арестуваните българите е с ливански произход. Той е собственик на камиона, в който са открити мъртвите имигранти. Другите двама са били шофьори.

Според австрийската полиция арестуваните са „дребни фигури в българо-унгарска група за трафик на хора".

Съдът трябва да реши дали да остави в ареста четиримата арестувани.

Австрия обяви, че ще се опита да екстрадира задържаните.

В същото време стана ясно, че след случая с откритите в камион мъртви имигранти а Австрия са задържани най-малко 20 души по обвинение за трафик на хора. За момента тяхната националност не се съобщава.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.08 2015 в 19:50

Както и предположихме - за съжаление въпросните 2 лица с български паспорти се оказаха естествено НЕ БЪЛГАРИ, а ЦИГАНИ.

Отново заради тея изостанали същества цивилизована ЕВРОПА НИ СОЧИ С ПРЪСТ. Обаче ЦИГАНИЗАЦИЯТА и МАНГУСТИЗАЦИЯТА се превръщат вече в ОБЩОЕВРОПЕЙСКИ цивилизационен проблем.

Напишете ясно, че в тази МЕЖДУНАРОДНА БАНДА етнически българи няма: членовете са УНГАРЦИ, СЛОВАЦИ, ЦИГАНИ, ЛИВАНЦИ, АФГАНИСТАНЦИ и ЦИГАНИ. А най-вероятно не са са и такива, а просто етнически ЦИГАНИ-престъпници с документи за самоличност издадени в тези страни. Накрая нищо чудно да се окаже, че става дума за една МЕЖДУНАРОДНА ЦИГАНСКА БАНДА. Омерзен съм.

29.08 2015 в 18:43

Научете се да слагате запетайки на правилните места.....

29.08 2015 в 15:16

Шефът на бандата уж бил "българин", обаче всъщност се оказа че бил от "ливански произход". Тоест не е НИКАКЪВ БЪЛГАРИН, а поредния мангуст придобил някак си български документи за самоличност.

В бандата участвал и афганистанец, а тя всъщност се оказала не точно "българска", а унгаро-българска. Камионът пък бил на "словашка фирма", регистриран в Унгария.

Тоест, медиите ТЕНДЕНЦИОЗНО подсилват "българската връзка" в случая, тъй като явно се касае за МЕЖДУНАРОДНА БАНДА, в която участват кой знае колко много унгарски и словашки престъпници, и само 2 българи, които може в крайна сметка да излезе ,че и те изобщо не са точно българи. Омерзен съм.