Quantcast

Арестуваха Жоро Главата

ОFFNews Последна промяна на 06 август 2014 в 22:11 20935 17

Жоро Главата.
Жоро Главата.

При полицейска спецоперация в Слънчев бряг е арестуван Георги Славов, известен още като Жоро Главата, син на убития преди години бос на СИК Стоил Славов, информира БГНЕС.

В момента 31-годишният Славов се намира в полицейския арест. Той е отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Задържането е станало по време на акция на служители на ГД "Криминална полиция" и ОДМВР - Бургас. При нея са проверени общо 234 коли и 416 души.

Задържани са 7 души, заподозрени за извършване на кражби, образувани са четири бързи производства - три за наркотици и едно за кражба.

Двама от арестуваните са били обявени за общодържавно издирване, съобщиха от МВР.

Съставени са 16 акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата. Проверени са осем еротични бара и три дискотеки, на собствениците на две от заведенията са съставени актове за констатирани нарушения.

При операцията са задържани и криминално проявени от Несебър. 

Полицейската операцията е продължила три дни.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.08 2014 в 21:51

До кога колегите ште си губят времето с тази глава.нали всички са запознати с неговата дейност .Зашто досега не са го прибрали за по дълго а само профилактуично .Само да е той добре но колко други имапо Съни бийч.Досега се занимавахме с Очите и като видяха че има хора зад него спряха.
Дано МВРБакалов за малкото време с което разполага да сложи някакъв ред вМВР.
Реално никой не работи а имитират дейност .Нужна е тотална реформа на ЧР,Инспектората.

07.08 2014 в 20:34

Глейте сеир двама даскала по български се хванаха за гушите ахаха!!! Ще падна от смех! Аз колко грешки имам умници я ми кажете колко съм просТ.

07.08 2014 в 20:06

Ето го умния пак се изказа.

Дефиницията ти за системна грешка яко ме кефи, особено защото е изсмукана от пръстите. За твое съжаление, статистиката изобщо не е проста дисциплина, в която "до два пъти не се брои", като в онзи виц за обратните.

Обаче и теб подлозите много те мъчат. Виж се какво си написал - "признакА системност означава...". Голяма мъка, голямо чудо. И тоново правиш сложни изречения както ти дойде, без да има никаква граматическа връзка между простите съставните части. Няма страшно, ти с простите неща се оправяш, защото очевидно и ти самият си такъв.

07.08 2014 в 18:36

И отново имаме допуснати грешки и то точно ,когато обясняваме за подлог.А признака системност означава три или повече пъти,я брой ,че нещо не излизат сметките.Отваряй учебника и чети,че е сериозна работата.

07.08 2014 в 18:28

Ало, заядливеца... Нищо не ми се губи.

Освен това, за препинателни знаци смъкваха по 0,25. На предишния грешките му бяха безобразни, но за сметка на това - системни. Да не знаеш кое е подлог и да бъркаш винително с именително лично относително местоимение е много по-сериозно от изпуснат препинателен знак.

Като ще си гледаме вторите изречения, стилово куцаш, мой човек. Сглобил си сложно изречение, което не е нито съчинено, нито съставно, нито смесено.

Разговорното "айде" да споменавам ли? Айде, оди по ората, да искаш леб.

07.08 2014 в 17:41

"Един друг" ,ти си същата работа -погледни си второто изречение....И две запетайки ти се губят,май и ти падаш на 4.50 .Иначе си тръгнал акъл да даваш , да "шариш с червения химикал"...Айде,сега отваряй учебника по Български език за четвърти клас и чети внимателно,после пак ела да "шариш с червения химикал",белким си научил тези "фундаментални граматически правила".

07.08 2014 в 17:26

Като го гледам на снимката, доста е измъчил майка си.

07.08 2014 в 16:30

Моите уважения към "Н", обаче работата е малко "присмял се хърбел на щърбел".

Самият ти имаш елементарни и най-лошото - систематични трешки. Разни местоимения, подлози и все такива "дреболии" от началното училище. За да не се чудиш кои са, ще ти ги "нашаря с червения химикал":

- "защо въпросЪТ ти е малоумен"
- "не защитавам никоГО"
- "и редЪТ е съвсем друг"

В абзац и половина вече си за 4,50. На половин страница ще си за 2 само от правописа. Как сте писали теми по БЕЛ навремето и как сте избутали средното образование би било мистерия, ако не беше банална и досадна действителност.

Хубаво си се хванал с кака ти Сафо, ама недей да се мяташ на лириката преди да овладееш елементарните и фундаментални граматически правила.

07.08 2014 в 16:15

Да ми прости Господ, ама тая Глава се беше поизгубила и се надявах да ни спести появата си. Същото се отнася и за подобните му.

07.08 2014 в 12:14

Това новина ли трябва да е??? Полицията следва да върши това всеки ден! Затова "изяждат" най-голямата баница от бюджета, а резултатите не са задоволителни ...