Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ангелкова: България все по-малко е място за евтин туризъм и все повече - качествена дестинация

OFFNews 05 септември 2018 в 23:08 8600 4

За първите 6 месеца на 2018 година имаме над 1.3 млрд. евро приходи, което е с 9.7% повече спрямо миналата година. Това ни дава основание всъщност да смятаме, че все повече България започва да се превръща и в дестинация, която предлага добър и качествен продукт на разумна цена.

Това заяви министърът на туризма на Николина Ангелкова пред агенция „Фокус“.

Именно по този начин ние сме отразени в регистрите на големите туроператори като „Томас Кук“ и Асоциацията на руските туроператори, което показва, че в рамките на 3 години от евтина дестинация успяхме да се превърнем в дестинация, която предлага добър и качествен продукт на разумна цена, твърди Ангелкова.

Все повече интерес към нас проявяват нетрадиционни за България пазари за летен туризъм като Норвегия, Швейцария, Кипър, САЩ, Албания, Индия, каза още министърът на туризма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

4

SC

06.09 2018 в 12:03

Ангелкова може да си плямпа каквото иска. Аз, обаче, изпитвам всеки летен сезон на собствения си гръб и мога да кажа, че тазгодишния беше много слаб спрямо предишните 4-5.
Тия прийоми с раздуването на цифрите се ползват неспирно още от бай Тошово време, ако не и от по-рано. Някой изобщо обръща ли им внимание?
 
X

Да помогнем на украинските деца!