Андре Токев за присъдата ''затвор'': Искам да дам пример, готов съм да поема отговорността

OFFNews 19 януари 2022 в 23:09 5835 3

Снимка andretokev.com

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се."

Това заяви пред bTV известният кулинарен гуру Адре Токев по повод новината, че влиза в затвора за 7 месеца - заради шофиране след употреба на алкохол.

Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим, каза още Токев.

Той влиза в затвора за 7 месеца, след като сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд.

53-годишният готвач бе хванат да кара пиян на 31 октомври м.г., мина през бордюра и остави джипа си по капли. От допира на металните части на колата с асфалтовата настилка излизаха искри, чуваше се скърцане и стържене, но обвиняемият не спря. Проверката на полицаите показа, че е шофирал с 1,9 промила алкохол в кръвта.

След това Софийската районна прокуратура внесе обвинителен акт

Малшанс за шеф Токев е, че това не е първото му провинение. Той вече има 3-месечно условно наказание от варненски съд, пак за шофиране в нетрезво състояние. А провинението му от октомври 2021 г. е по време на изпитателния му срок. Така към седемте месеца се добавят и още три, но Андре Токев вече прекара под домашен арест повече от 2 месеца.

Той остава без книжка за година и половина. Ще плати и глоба от 450 лв. и разноските по делото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22547

2

dolivo

20.01 2022 в 08:14

да, добър PR. човека обаче с този рецидив, вероятно има зависимост и ако иска да покаже сериозност, трябва да влезе в рехабилитация.

в България има страхотен алкохолен проблем. разбрах го, като взех да работя с чуждестранни специалисти от цял свят. и те пият, но такоз нещо като нашето редовно наливане няма.

междудругото, ако някой се страхува, че ваксините стерилизирали, след едно количество, алкохола е релаксант и няма вдигане. точно преди това количество обаче, разхубавител демек нормално дето ти се струват грозни хора, ги изчукваш. и за жени и за мъже важи. хехе. след това , милиционерска сватба и търпене на крокодила и домашно пиене, докато не стигнеш до идея за развод по няква причина...

3767

1

Име на профила

20.01 2022 в 00:34

Впрочем евала, добре го е казал. Случва се да направиш беля, дори от безотговорност. Искат се топки да застанеш и да си кажеш.

Някой беше писал одеве са Ставийски и оня келеш с Милен Цветков - тази статия прави мнението му дори по-вярно и адекватно.

Аз искам да го видя пак в мастършеф (който не гледам, ама ей така, по принцип).