Алена: Само 14 септември и 12 октомври са подходящи за избори

ОFFNews 13 юни 2014 в 08:03 5673 7

Алена
Алена

Нито една от спряганите от политическите лидери дати за предсрочни избори не е добра, смята популярната астроложка Алена.

По думите й цитираните дати попадат или под влияние на ретрограден Меркурий, или са дни на кармична разплата. Датите показват, че политиците мислят да насрочат вота според собствената си изгода, а не в полза на народа, заяви астроложката в сутрешния блок на bTV.

Алена посочи, че правителството може да падне сега или през октомври по време на ретроградния Меркурий.

На 1 октомври започва следващият период на ретроградния Меркурий, затова и 5-и, и 26-и октомври са абсолютно неподходящи подходящи за вот. 5 октомври е и дата за глобална промяна, което не е добре за държавата, добави тя.

7 декември е подходяща дата от гледна точка на това, че ще доведе до анализ, който ще бъде направен, преди да се проведат изборите, но отново ще доведе до кармична разплата.

Първата подходяща дата за избори до края на годината е 14 септември, прогнозира Алена. Според нея компромисна е и датата 12 октомври, макар да попада в периода на ретрогадния Меркурий.

Бойко и Станишев са в еднаква вибрация от днес нататък, но силно разделени. За коалиции обаче можем да говорим, когато стане време за датата на изборите и играчите, допълни астроложката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови