Адв. Тодоров за парите, намерени на "Батенберг": Загубих 1000 лв. там, но може и да не са моите

Деян Спасов 25 декември 2015 в 15:47 12626 1

"Сигурен съм, че загубих парите си там, но може и друг човек да е загубил своите и това да са други пари. Камерата в района трябва да се прегледа."

Това заяви пред OFFNews адвокат Валентин Тодоров относно сумата от 1000 лева, намерена на 22 декември от фотографа Тихомира Методиева пред банков клон на пл. "Княз Александър Батенберг".

"Парите са предадени в полицията. Бях в Първо районно на 23 декевмри, но колегата, който се занимава със случая го нямаше и трябва да ходя на "Раковска 185", където е Участък Средец към 1-во Районно Управление, за да докажа, че парите са мои. Не знам какви са процедурите, но със сигурност ще прегледаме камерата в района", каза още адвокат Тодоров. 

"Сумата е на мой клиент, който спечели дело срещу Топлофикация. Отивах на среща с него. Възстановил съм му вече загубените от мен пари. Делото му се проточи доста дълго, около две години.", добави още Валентин Тодоров. 

Ето какво написа от своя страна фотографът Тихомира Методиева във Фейсбук страницата си днес. Тя все пак е сигурна, че е намерила парите, загубени точно от адвокат Тодоров.

"Благодаря на всички ви! Намерихме собственика на парите. Оказа се, че е адвокат, който е успял да осъди Топлофикация и това са парите, които е носил на клиента си. Разбрал е, че го търсим от публикациите на медиите, които всички Вие споделяхте във ФБ. Благодаря Ви! Честито рождество!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!