84 деца на загинали и пострадали полицаи получиха по 800 лева за 15 септември

OFFNews 13 септември 2022 в 16:02 917 0

класна стая

Снимка pixabay

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР

84 деца на загинали или пострадали служители на МВР получиха по 800 лева за първия учебен ден от благотворителната кампания на Министерството на вътрешните работи. 

С подкрепата на всички дарители на кампанията се създаде традиция за осигуряване на финансова помощ за децата 

От вътрешното ведомство благодарят на всички, които подкрепят каузата с SMS-и и финансови дарения, и на служителите на МВР, които ежемесечно даряват средства от заплатите си.

Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР се провежда целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи.

Средствата се набират чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на А1, Yettel и Vivacom или чрез обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на обаждане - 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се превеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл