7Спорт и Palmsbet си партнират, за да привлекат внимание към най-интересните мачове у нас

OFFNews 12 април 2023 в 10:14 3655 0

Снимка 7Спорт и Palmsbe

Каквото и да си говорим, родният футбол продължава да вълнува феновете у нас, колкото и далеч да остава България и на национално, и на клубно ниво от най-добрите в Европа и света. Да, ще чуете мнозина да твърдят, че след като са гледали мач от Висшата лига по телевизията и след това са превключили на пряко предаване от нашето първенство, сякаш са гледали различни спортове. И въпреки това и по терените у нас става напечено, а тогава погледите на почти всички запалянковци се насочват към горещата точка.

Но понякога няма как да знаеш къде ще бъде наистина интересно. Ясно е, че дербитата привличат най-сериозна зрителска аудитория и съответно действия от страна на любителите на залозите. Има обаче и случаи, в които уж второстепенни мачове надхвърлят очакванията, а носят и потенциал за тези, които се опитват да докажат майсторството си в прогнозите. В този смисъл е важно това, че 7Спорт и Palms Bet си партнират, за да насочат фокуса към предстоящите събития в Първа лига.

Трябва да отбележим, че в менюто на букмейкъра българските мачове имат същата тежест като двубоите от Топ 5 шампионатите в Европа. Това означава, че каквито пазари се предлагат в испанската Ла Лига или италианската Серия А, можем да ги открием и за двубой като Арда - Хебър или Септември (София) - Ботев (Враца). Не става дума само за краен изход, точен резултат, двоен шанс или отговор на въпроса “Ще отбележат ли гол и двата отбора?”. Има още десетки опции, за да могат потребителите да използват максимално въображението си в търсене на най-добрата възможност.

Специалните мачове предвиждат и специални пазари

Естествено, че когато дойде време за дерби, вариантите за предвиждане трябва да бъдат повече, отколкото ще ги открием за някой от по-тривиалните мачове. Наближи ли мач между ЦСКА и Левски, то се отварят допълнителни пазари и комбинации, които феновете могат да използват, при това получавайки и специални коефициенти. Тези опции обикновено са валидни поне няколко дни преди ключов мач от българското първенство, но е възможно да се появят в менюто на букмейкъра и в самото навечерие на срещата или дори в рамките на нейното провеждане. Какво по-интересно за играчите, ако получат екстра шанс за залог на живо? И все пак при специалните залози за дербитата от БГ футбола трябва да се провери дали се класират за разиграване, ако потребителят се е възползвал преди това да активира Палмс Бет бонус. Възможно е отделни пазари да не се класират за превъртане на вече задействан бонус.

Трябва да се отбележи все пак, че определени типове пазари, които се предлагат за водещите пет първенства в Европа, по-рядко присъстват що се отнася до футбола с БГ марка. Това се отнася най-вече за индивидуалните предвиждания - предвиждания за голмайстори или показани картони на конкретни играчи. За топ мачовете от нашия шампионат и тези опции са валидни, като е възможно да отсъстват или да бъдат ограничени за по-малко интригуващите двубои. Но както вече стана дума, понякога не можем да бъдем сигурни къде наистина ще бъде интересно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша