400 лаптопа на Huawei те очакват в голяма игра на Lidl Plus

OFFNews 05 декември 2023 в 16:35 10439 0

Hоляма игра на Lidl Plus

Снимка Lidl

Hоляма игра на Lidl Plus

Мобилното приложение Lidl Plus, което вече почти 3 години е част от постоянно растящото семейство от локални приложения в AppGallery, дава възможност на 400 свои фенове да спечелят нов лаптоп за Коледа, а именно Huawei MateBook D15.

Механиката на играта е проста и не изисква нищо, освен да използвате приложението, когато пазарувате в Lidl. В него ще получавате по 1 точка за всеки 40 лв. от стойността на покупката ви в един касов бон. След събиране на 5 точки в приложението, трябва само да потвърдите участието си и автоматично играете за един от четиристотинте лаптопа.

Периодът за събиране на точки е 27.11.2023 – 23.12.2023. Наградите се разиграват на случаен принцип, за 4 седмици, като всеки първи работен ден от седмицата се теглят 100 печеливши участника. Последното теглене е на 28.12.2023 г. Можете да спечелите само веднъж, но ако не сте изтеглени в конкретната седмица, участието ви автоматично се прехвърля за следващата.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в петък на съответната седмица.

Лаптопът Huawei Matebook D 15 ще ви зарадва с изключително лек и компактен дизайн, 11-о поколение Intel® Core™ процесор и 512 GB дисково пространство. Дисплеят му е с диагонал 15.6-инча и резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Налице е защита с пъстов отпечатък и инсталиран Windows 11 Home 64bit и Office 365 Personal 64bit (тестова версия)

Пълните условия на играта може да намерите тук.

AppGallery е собственият магазин за мобилни приложения на Huawei, както и богата платформа с услуги и специални предложения от страна на партньорите на бранда към техните фенове. Навлизащ в своята зряла фаза, той е един от Топ 3 магазини за приложения в света, като поставя силен акцент върху приложенията на локални услусги и бизнеси и техни подразделения в България.

Играта на Lidl Plus, в която може да спечелите 400 лаптопа на Huawei, по никакъв начин не е обвързана с ползването на Huawei устройство или на AppGallery.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!