360 австрийски пенсионери са първите туристи за сезона в "Слънчев бряг"

OFFNews 23 април 2014 в 08:19 3074 2

Слънчев бряг

360 австрийски пенсионери са първите туристи в курортния комплекс „Слънчев бряг“. Те ще бъдат посрещнати с традиционен български обичай от официални представители на Република Австрия у нас и хотелиери, съобщи БНР.

6 хиляди австрийски туристи се очаква да пристигнат в Слънчев бряг до средата на месец май.

Новопристигналите туристи ще бъдат настанени в четири хотела на първа линия до морето. В едноседмичната им програма са включени екскурзии до Несебър, Поморие, Созопол, Жеравна и Котел. 

Ние сме подготвили за тях, това е изненадата фактически, програма, която включва няколко мероприятия, като не сме пропуснали Долината на розите, в периода на цъфтене на розите ще посещаваме Казанлък, през останалото време за останалите гости, които няма да имат тази възможност, ще организираме едно посещение на Странджа, това е доста подробно движение в пределите на Странджа, обясни представителят на българския туроператор Начко Козарев.

За втора година австрийски пенсионери са първата организирана група туристи в "Слънчев бряг". Миналата пролет те проведоха успешно благотворителна акция за подпомагане на музикалното училище в Котел. Очаква се и тази година да инициират дарителска кампания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови